Binnenmuurisolatie

1. Laat uw binnenmuur isoleren door GuySolutions@home

Binnenmuur isolatie wordt toegepast in een nieuw geplaatst frame langs de binnenzijde van de muur. Dit is de ideale oplossing als isolatie aan de buitenkant van de gevel niet mag of kan.
Bij nieuwbouw wordt meestal een de buitenzijde geïsoleerd, terwijl bij renovatie kan worden gekozen om de na-isolatie van de buitenmuur langs de binnenzijde toe te passen.

GuySolutions@home past hiervoor dezelfde techniek toe zoals bij een houtskeletbouw. Er wordt een nieuw kaderstructuur tegen of voor uw bestaande binnenmuur geplaatst die luchtdicht afgewerkt wordt met een damprem Intello plus of met het damprem van Ursa. Het product Ursa Pure Floc wordt met een speciaal daarvoor uitgeruste inblaasmachine, via slangen, in holle ruimtes ingeblazen.

Isoleren langs de binnenkant van een bestaande muur is delicaat. Het is quasi onmogelijk om perfect te isoleren en er ontstaat een groter risico op condensatie.

Een grondige studie van de binnenmuur is nodig. GuySolutions@home is een gecertificeerd aannemer met de nodige ervaring en kan voor u bepalen wat de meest geschikte werkwijze is voor uw situatie. Hij houdt rekening met diverse bouwknooppunten om zo vochtproblemen en koudebruggen tot het minimum te herleiden.

Download hier de technische fiche
Ursa White Blowing wool Pure Floc

6 goede redenen om voor URSA minerale wol te kiezen

Nooit meer té warm of té koud!