Over GuySolutions@home

Uw energiefactuur laat u toch niet koud?

Het is geen geheim dat slecht geïsoleerde muren en daken warmteverliezen veroorzaken.

Redenen om te isoleren zijn er in overvloed : meer wooncomfort, een lager energieverbruik, het geluid buiten spel zetten, EPC score verbeteren en zo de vastgoedwaarde van uw woning verhogen enz…

​Isolatie is de meest eenvoudige en effectieve methode om het energieverbruik te verlagen. ​Geen enkele investering heeft immers zo’n groot terugverdieneffect als isolatie!

Bovendien ​mag iedereen die isoleert, rekenen op een niet te onderschatten ruggensteun o.a. door de talrijke premies via Mijn VerbouwPremie (= één online loket voor uw aanvraag van premies voor renovatie en energiebesparende investeringen)

Wenst u uiterst snel en rendabel te isoleren? Dankzij onze bewuste keuze voor gebruik van minerale wol ’t zij inblaaswol van het merk URSA of de isolatie op rol van KNAUF of URSA (beiden merken zijn duurzame en milieuvriendelijke producten) kunt u uw woning optimaal isoleren.
U geniet van een directe impact op uw portemonnee dankzij de energiebesparende maatregelen, die ervoor zorgen dat u uw investering heel snel terugverdient. Uw woning stijgt eveneens in waarde dankzij een betere EPC score (energieprestatiecertificaat).

 

GuySolutions@home staat garant voor volgende activiteiten:

 

GuySolutions@home = erkend installateur

Gezien het na-isoleren van muren een gespecialiseerde techniek is, heeft de overheid een kwaliteitskader ontworpen dat eisen stelt aan de installateurs en garanties biedt voor hun klanten.

Als gecertificeerd aannemer binnenmuurisolatie (GuySolutions@home = certificaat BIM375 ) komt u in aanmerking voor premies.

Jarenlange ervaring alsook grondige vakkennis garandeert u de meest geschikte werkwijze voor het isoleren van uw woning. Er wordt rekening gehouden met diverse bouwknooppunten conform het kwaliteitskader van toepassing alsook volgens de regels van de kunst.  U krijgt niet alleen professioneel advies bij opmaak van offerte maar Guy Bertin is ook aanwezig tijdens de werken zelf en kijkt persoonlijk toe dat de werken conform de gemaakte afspraak worden uitgevoerd ! Dit brengt met zich mee dat er in de eerste graad wordt toegezien op kwaliteit van de uitvoering van de werken.

Dankzij deze manier van werken kent GuySolutions@home al heel veel tevreden klanten. De beste reclame is dan ook onze mond–tot–mondreclame.

GuySolutions@home bvba = lid van

Na een telefoontje of email komt Guy Bertin persoonlijk en vrijblijvend langs bij u thuis voor gratis advies i.v.m. dak-of zoldervloerisolatie of volledig afgewerkte geïsoleerde binnenmuren.

Een gedetailleerde en tevens scherpe offerte wordt onmiddellijk ter plaatse opgemaakt.

Bij akkoord wordt uw gekozen project op de geplande datum door één en dezelfde persoon van begin tot einde uitgevoerd wat de beste kwaliteit en klanttevredenheid garandeert.

Isoleren = besparen maar ook genieten van meer comfort! In de winter voelt het aangenaam warm en in de zomer heel wat frisser!

Als erkend installateur worden alle nodige attesten opgemaakt nodig voor het bekomen van uw premie voor uw isolatiewerken.

We helpen graag mee bij uw aanvraag van uw isolatiepremies.

Getuigschriften: Guy Bertin

 • Workshop thermografie – warmtescan
  (Testo te Gent)
 • Energiezuinige renovatie – isolatie en luchtdichtheid
  (Cevora te Kortrijk)
 • Blowerdoor – hoe luchtdichtheid meten
  (Cevora te Kortrijk)
 • Bouwknopen – Luchtdichting – isolatiematerialen
  (Acasus duurzaam wonen, bouwen en renoveren) in samenwerking POM Westvlaanderen en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie West-vlaanderen)
 • GuySolutions@home is een gecertificeerd aannemer binnenmuurisolatie, met nummer certificaat BIM375 (datum afgifte 20-04-2017 / geldig tot 20-04-2024)

Nooit meer té warm of té koud!