Over GuySolutions@home

Uw energiefactuur laat u toch niet koud?

Het is geen geheim dat slecht geïsoleerde muren en daken warmteverliezen veroorzaken.

Redenen om te isoleren zijn er in overvloed : meer wooncomfort, een lager energieverbruik, het geluid buiten spel zetten, EPC score verbeteren en zo de vastgoedwaarde van uw woning verhogen enz…

​Isolatie is de meest eenvoudige en effectieve methode om het energieverbruik te verlagen. ​Geen enkele investering heeft immers zo’n groot terugverdieneffect als isolatie!

Bovendien ​mag iedereen die isoleert, rekenen op een niet te onderschatten ruggensteun o.a. door de talrijke premies via de netbeheerder Eandis en Infrax alsook andere instanties.

Wenst u uiterst snel en rendabel te isoleren? Dankzij onze bewuste keuze voor gebruik van Knauf Supafil inblaaswol, een duurzaam en milieuvriendelijk product, kunt u uw woning optimaal isoleren. U geniet van een directe impact op uw portemonnee dankzij de energiebesparende maatregelen (premies & belastingsvoordeel). Die zorgen ervoor dat u uw investering heel snel terugverdient. Uw woning stijgt eveneens in waarde dankzij de betere EPC waarde (energieprestatiecertificaat)!

 

GuySolutions@home staat garant voor volgende activiteiten:

 

GuySolutions@home bvba = erkend installateur

Gezien het na-isoleren van spouwmuren een gespecialiseerde techniek is, heeft de overheid een kwaliteitskader ontworpen dat eisen stelt aan de installateurs en garanties biedt voor hun klanten.

Enkel de installateur die werkt met een ATG-label (AgrémentTechnique/Technische Goedkeuring) komt nog in aanmerking voor premies.

Het ATG-CERTIFICAAT voor GuySolutions@home = BAI-552-4870-2886-01.

Er worden controles uitgevoerd op de plaatsing van het product/systeem. Zowel de fabrikant, het systeem als de installateur worden gecontroleerd via audits, werfbezoeken en monsteropnames. Nodige kennis wordt afgetoetst via examens.

GuySolutions@home werkt conform de kwaliteitsgarantie STS 71-1 (of beter gezegd werkt volgens de regels van de kunst). Je krijgt niet alleen professioneel advies bij opmaak van offerte maar ook werken zelf worden persoonlijk uitgevoerd conform de gemaakte afspraak! Dit brengt met zich mee dat er in de eerste graad wordt toegezien op kwaliteit van de uitvoering van de werken.

Dankzij deze manier van werken kent GuySolutions@home al heel veel tevreden klanten. De beste reclame is dan ook onze mond–tot–mondreclame.

GuySolutions@home bvba = lid van het Cavity Wall Warranty Fund (CWWF)

Als lid van de Cavity Wall Warranty Fund biedt GuySolutions@home u bij de na-isolatie spouwmuur maar liefst 25 jaar garantie op zowel product (Knauf Supafil het veiligste isolatiemateriaal voor spouwmuur) als op uitvoering en dit voor een zeer beperkte bijdrage. Deze bijdrage wordt doorgestort in het garantiefonds, dat hierdoor over de nodige middelen beschikt om doeltreffend op te treden indien zich bepaalde problemen zouden stellen.

Download hier de folder

Zelfs in geval van faling van de installateur blijft de klant verzekerd, aangezien in dat geval het garantiefonds de verplichtingen van de installateur overneemt. Glasharde garanties dus!  De Cavity Wall Warranty Fund(CWWF) werkt als een onafhankelijk garantiefonds en zal na de werken een garantiecertificaat uitreiken, dat gekoppeld wordt aan de woning en deze dus een tastbare meerwaarde geeft.

Na een telefoontje of email komt Guy Bertin persoonlijk en vrijblijvend langs bij u thuis voor gratis advies i.v.m. na-isolatie van spouwmuren, dakisolatie of volledig afgewerkte geïsoleerde binnenmuren.

Een gedetailleerde en tevens scherpe offerte wordt onmiddellijk ter plaatse opgemaakt.

Bij akkoord wordt uw gekozen project op de geplande datum door één en dezelfde persoon van begin tot einde uitgevoerd wat de beste kwaliteit en klanttevredenheid garandeert.

Isoleren = besparen maar ook genieten van meer comfort! In de winter voelt het aangenaam warm en in de zomer heel wat frisser!

Als erkend installateur van Knauf Supafil werkt GuySolutions@home volgens de strenge normen van de STS71-1 en de WTCB technische voorlichting 246. Het ATG certificaat is trouwens nodig voor het bekomen van uw premie voor na-isolatie spouwmuren.

Alle papierwerk voor uw isolatiepremies wordt onmiddellijk door ons van A tot Z in orde gebracht.

Getuigschriften: Guy Bertin

 • Knauf Insulation opleiding
  (Opleidingscentrum Knauf te Visé )
 • ATG certificaat BAI 552-4870: uitvoeren van de voorafgaande inspectie ter voorbereiding van de na-isolatie van spouwmuren met in-situ-isolatieproducten
  (BCCA te Brussel)
 • Workshop thermografie – warmtescan
  (Testo te Gent)
 • Energiezuinige renovatie – isolatie en luchtdichtheid
  (Cevora te Kortrijk)
 • Blowerdoor – hoe luchtdichtheid meten
  (Cevora te Kortrijk)
 • Bouwknopen – Luchtdichting – isolatiematerialen
  (Acasus duurzaam wonen, bouwen en renoveren) in samenwerking POM Westvlaanderen en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie West-vlaanderen)
 • GuySolutions@home is een gecertificeerd aannemer binnenisolatie, met nummer certificaat BIM375 (datum afgifte 20-04-2017 / Geldig tot 20-04-2022)

 

Getuigschriften: Cecile Eggermont

 • Knauf Insulation opleiding
  (Opleidingscentrum Knauf te Visé)
 • Workshop thermografie – warmtescan
  (Testo te Gent)
 • ATG certificaat BAI 552-4870: uitvoeren van de voorafgaande inspectie ter voorbereiding van de na-isolatie van spouwmuren met in-situ-isolatieproducten
  (BCCA te Brussel)

Zowel installateur als product voldoen aan de technische specificaties.

GuySolutions@home: ATG BAI-552-4870-2886-01  => download certificaat

Supafil cavity wall 034: ATG 12/2886  => download certificaat

Nooit meer té warm of té koud!