Houtskeletbouwisolatie

1. Isolatie van de houtskeletbouw is dé oplossing bij nieuwbouw of renovatie

GuySolutions@home biedt u de mogelijkheid om een totaal pakket isolatie van uw houtskeletbouw uit te voeren dankzij het milieuvriendelijk en duurzaam product KNAUF SUPAFIL TIMBER FRAME.  Houtsketletbouw isolatie is dé oplossing voor bij een nieuwbouw of renovatieproject.

Isolatie Houtskeletbouw

Bij houtskeletbouw structuren is deze Supafil Timber Frame het uitgelezen isolatie product omwille van zijn lage lambda waarde van 0.034 W/mK bij een lage densiteit van 35 kg/m³. Ook de hoge brandklasse A1 (isolatie tussen houten balken) en zijn waterafstotend karakter zijn doorslaggevend om deze woningen te isoleren. Door het inblazen van muren en daken wordt een perfecte isolatiewaarde gegarandeerd gezien Supafil Timber Frame zich in alle kleine openingen kan vast zetten. In combinatie met de gepaste afwerking, biedt het inblazen met deze minerale wol een perfecte oplossing voor het luchtdicht bouwen.

Sinds de strengere energienormen wordt deze verwerkingstechniek meer en meer toegepast.

Voor deze techniek doet u best beroep op een erkend installateur van Knauf Timber Frame, die de minerale glaswol met een speciaal daarvoor uitgeruste inblaasmachine, via slangen in de holle ruimtes inblaast.

houtskeletbouw isolatie

2. Voordelen houtskeletbouw isolatie

 

  • optimale en volledige vulling, ook rondom installaties
  • geen koudebruggen en energieverliezen, hoeken en kieren worden eenvoudig gevuld zonder naden, ook bij onregelmatige constructies en aansluitingen.
  • eenvoudige, schone en snelle verwerking, zowel van binnenuit als buitenaf
  • vergroot het woon- en werkcomfort door hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen
  • brandveilige isolatie – euroclass A1 (onbrandbaar)
  • duurzaam product ; bestaande uit 80% gerecycleerd glas
  • verlaagt het energieverbruik waardoor de CO2-uitstoot vermindert
  • premies te verkrijgen bij renovatiewerken

Nooit meer té warm of té koud!