Klantenreacties

Samen met vrouwke Cecile kwam Guy ter plaatse om de werf te inspecteren ! Guy deed de opmetingen, Cecile de PR.
Nog dezelfde avond en ter plaatse werd een glasheldere offerte opgemaakt van de uit te voeren werken. We spraken een datum af en zo geschiede.
Daarnaast kregen we een grondige uitleg van de te krijgen premies, alweer bij monde van Cecile.  Ze hielp ons de premies aan te vragen.
Stipt op tijd en met de nodige zin voor perfectie werd de isolatie aangebracht. “Dat we noois meer te koed of te warme gaan eine”, hebben we dus aan deze warme mensen te danken.
Dat het premiegeld reeds op onze rekening staat, zou reeds kunnen volstaan om deze getuigenis voor te dragen.  Maar de stiptheid en het vakmanschap zijn dat evenzeer.

Nancy – Lendelede

Professioneel en correct.  Reeds van bij de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel. Bij de opmeting werd tekst en uitleg verstrekt nopens de manier van werken, het soort materiaal dat gebruikt zou worden. Ook viel het op dat er onmiddellijk een offerte werd gemaakt met behulp van een laptop en draagbare printer waardoor de offerte onmiddellijk beschikbaar was. De gegevens op de offerte waren transparant ook met betrekking tot de mogelijkheden op een premie. Na het bezoek bleek dat er een vergissing was in de berekening. Zonder probleem is men teruggekomen om opnieuw op te meten en werd de offerte aangepast. Tijdens de uitvoering van de werken werd accuraat en vakkundig gewerkt. Na de werken werd alles mooi opgeruimd. Kortom: klasse!

Rafael Rondelez

Eerlijk advies, keurig vakmanschap. Bij het eerste plaats bezoek kregen we eerlijk advies, een grondige uitleg en onmiddellijk een offerte met een correcte prijs. De eindfactuur week niet van af van de offerte. Er wordt enkel met kwaliteitsmateriaal gewerkt. De werken werden stipt uitgevoerd binnen de vooropgestelde termijn. De werkplaats werd netjes achtergelaten zodat wij enkel nog moesten genieten van een proper geïsoleerde zolder. Helemaal tevreden!

Wim Perneel

Zeer tevreden. De werken zijn zeer vlot verlopen en netjes uitgevoerd.

Filip Vermes

Zeer goede service.  De werken werden stipt volgens de uitgevoerd. Zeer tevreden.

Luc Vandewalle

Dag Guy, bedankt voor de correcte uitvoering van de werken.
Hier in bijlage gevraagde formulier voor de premie.

Mvg, Sander Billiau

Dag Guy,  ik heb uw factuur goed ontvangen. De betaling is inmiddels gebeurd..
Alvast bedankt voor de vlotte en nette uitvoering. Mijn huisgenoten merken reeds het verschil. De kilte op de 1ste verdieping is verdwenen.

Met vriendelijke groet, Philippe & Sonja

Perfecte opvolging.  Ter plaatse offerte en werken ook uitgevoerd volgens offerte. Opvolging premie aanvraag verliep ook heel vlot.

Andy Tack – Oostrozebeke

Stipt en nauwkeurig, zeer goede service en info inzake premies.

Patric Van den Berghe –  Bossuit

Betrouwbaar, prijs/kwaliteit.
Goeie service, duidelijke afspraken die werden nageleefd. De werken werden netjes en snel afgewerkt. Het resultaat is zoals afgesproken en volgens de verwachtingen. Prijs/kwaliteit heel goed.

Ruth Dujardin –  Harelbeke

Perfecte isolatie
Wij wonen nu 3 jaar in het huis en hebben dit bedrijf ingehuurd om de dakisolatie te maken. de verandering is meedogenloos! We voelen geen tocht meer in huis, we horen het lawaai van de straat niet en het is warm in huis. we gebruiken heel weinig verwarming. De veluxramen zijn mooi en van goede kwaliteit. Het werk is correct, stipt en snel gedaan. Ook via hen hebben ze de premies opgevraagd die bij mij horen.

Pablo Chacon Menen

Dag Cecile,
en of we tevreden waren met de uitgevoerde werken? Wij waren ZEER tevreden van de uitgevoerde werken én van de opvolging omtrent het werk. Twee van onze buren zijn zo onder de indruk van Guy én zijn geleverd werk, dat ze Guy hebben gevraagd om langs te gaan.

David Gellé – Avelgem

Beste Guy en Cecile,
We zijn heel zeker tevreden.  We ondervinden het verschil zowel bij koud weer, voelen de muren niet meer koud aan ,als bij heel warm weer zoals een week geleden is het frisser in huis. Ik heb U aanbevolen bij mijn familie. Vele groeten, hou Jullie op hoogte

Patrick en Martine – Gullegem

Niet alleen gaan voor de portemonnee, maar eerlijk advies geven. Dat kunnen we alleen maar toejuichen. De dakisolatie is op exacte geplande datum gestart. Na het puike werk van Guy, zorgt Cecile voor alle attesten en vraagt ook zij de beschikbare premies op. Ook al had Infrax vertraging met het verwerken van de dossiers Cecile liet het niet los en volgde op tot de premie daadwerkelijk op onze rekening gestort was.
Superduo ! Uw vertrouwen waard !

Defoort Annick – Harelbeke

Beste,
Bedankt voor de opvolging van ons dossier. Gelukkig zijn de werken nog uitgevoerd voor de vortex ?. Op deze manier ondervinden we direct het verschil in ons huis. En dat verschil is toch opmerkelijk.  Alvast bedankt, Mvg,

Steven Pallemaerts – Westende

Meer dank puik werk… perfect volgens afspraak ondanks de door ons moeizaam ontruiming van een overvol gestouwde zolder…
samen gekeken voor een goeie planning.. de werken snel, secuur en vooral proper en deskundig uitgevoerd.
Bevestigd door subsidiërende instanties.. heb indruk dat o.a. uitstekende reputatie en perfecte opvolging ertoe leiden dat subsidies zeer vlot toegekend werden.
Dank voor de aangename samenwerking.

Hillaert – Kortrijk

Dag Cecile,
Bedankt voor de uitgebreide informatie . Bij deze wil ik u ook laten weten dat ik zeer tevreden ben, zowel contact, uitvoering , als opvolging.
Prettige feestdagen

Rik Walgraeve  – Hulste

Beste,
Bedankt om al het nodige te doen.  We zijn tevreden over de uitgevoerde werken.  Mvg,

Geert en Anne-Marie Van Wijmeersch – Varsenare

Echte aanrader ! Zeer nauwkeurig uitgevoerd werk mogen zien en voelen. Nu al hebben we onze thermostaat met 3 graden mogen doen dalen.
Niet te geloven dat dit nu al dergelijke besparing oplevert. Topwerk!

Ivan Seynhaeve – Beselare

Dag Guy,
Nog eens bedankt voor de goede  werken. We voelen het verschil al 🙂 In bijlage het attest voor de subsidies. Prettige feestdagen.  Met vriendelijke groeten,

Wouter Decock – Deinze

Beste,
Hierbij deel ik U mede dat ik heden uw factuur heb betaald. We waren zeer content van de werken. Alvast bedankt. Vriendelijke groeten,

Alberto en Johanna Coelho-Vercaemert  – Ledegem

Dag Guy,
We zijn zeer tevreden met de geleverde en correcte werken. Zullen zeker reclame voor u maken. Alvast zeer vriendelijk bedankt voor het mooie werk.  Mvg

Guilbert – Harelberke

Dag Guy en Cecile,
Bedankt voor uw mail. Nu afwachten tot de premie op de rekening staat.
De werken zijn prima verlopen, zowel qua prijsofferte, planning en  uitvoering.
Zeker geen opmerkingen. Groetjes

Johan Devlaeminck – Waregem

We zijn zeer tevreden over de werken, maar ook over de afhandeling. Jullie zijn zeer professioneel en correct !

Bedankt,

Sophie en Wesley Declerck – Roeselare

Hallo Guy & Cecile,
Bedankt voor het begeleiden en de papieren.
Ik ben absoluut tevreden over het uitgevoerde werk.
Vriendelijke groeten,

Bernard Cottenier – Aalbeke

Wij zijn super tevreden van de geleverde werken: s’ nachts koelt het huis nauwelijks af en het lawaai van buiten naar binnen is duidelijk verminderd. Bedankt!!!!

Dirk Deruyter – Hooglede

Dag Guy,
We waren zeker tevreden van de uitvoering en van de service voor en na.
Hartelijk dank en we volgen het verder op.

Gudrun Verhaeghe – Aalbeke

Beste Cecile en Guy,

Dank voor de documenten. We zijn niet alleen supertevreden van de kwaliteit van het uitgevoerde werk maar ook van de uitstekende service verlening!
We zullen zeker niet nalaten om  geïnteresseerden naar jullie door te verwijzen.

Jean-Pierre Noël – De Pinte

Alles is heel goed en vlot verlopen.
Wij zijn heel tevreden.  Vele groeten

Rudy en Carine Debrulle – Gullegem

Bedankt voor de doorgestuurde documenten en nogmaals bedankt voor de goede sevice .
Nu nog de premie op de rekening en alles is top. Groetjes

Werner de Gryse    – Gullegem

Dag Cecile en Guy,
Onze premie werd goedgekeurd!  Bedankt voor jullie service.
Vriendelijke groeten

Steven en Tania Vandenbussche – Moorsele

Beste,
Eandis heeft inmiddels de premie betaald.
Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling.
Vriendelijke groeten

Luc Dutranoit – Bissegem

Enkele maanden geleden bent u langs geweest bij ons voor een controle van onze spouw. Deze zat toen vol met brokstukken en zand, waardoor u het werk niet wou uitvoeren. Aangezien u toen eerlijk en correct was, neem ik nu terug contact op. Momenteel is de spouw volledig proper gemaakt. Waar nodig wordt ook nog een epdm slab aangebracht. Dan moet de aannemer nog de gaten terug komen dichtmetselen. Kunt u de uitvoering an onze spouwisolatie al opnemen in uw planning ?

Tommy – Heestert

Zeer tevreden, zeer flexibel!
Super blij met het geleverde werk! Ze staan altijd paraat voor allerlei vragen en problemen! Ze zijn zeer flexibel, stipt en nauwkeurig! Ik zou hen aan iedereen aanraden!

Elke Moulaert – Kortrijk

zeer tevreden
correcte offerte en correcte uitvoering

Jeff Verhaeghe – Marke

Zeer tevreden
Goed advies en uitleg

Glenn De mulder Menen

Goeiavond Cecile en Guy,
bedankt voor de goede opvolging van ons dossier. We zijn erg tevreden over jullie manier van werken ! Goed en proper werk en correcte afspraken.
We gaan zeker reclame maken waar nodig.

Bedankt Kemberly en Pieter

Hey,
Ik ben tevreden over de uitgevoerde werken, alhoewel ik nu nog niet kan zien hoeveel ik bespaar op mijn energierekening.
Natuurlijk wordt dat afwachten tot de afrekening na de winter.

Lode – Roeselare

Dag Guy,
Bedankt voor de snelle en propere uitvoering.

Mats – Gullegem

Beste,
Bedankt voor het mooie geleverde werk. Wij zijn zeer tevreden. De betaling hebben wij net gedaan. U kijkt dan verder voor de premie ?

Jean-Philippe – Kortrijk

Beste Guy,
Nogmaals dank voor het mooie werk. In bijlage het attest Btw-tarief van 6% en het document voor de premie. De factuur werd gisteren betaald.

Energieke groeten.

Nils – Moorsele

Beste Cecile,
We zijn zeker tevreden van de uitgevoerde werken. Stipt op afspraak, een propere afwerking en een duidelijke offerte met een vaste prijs. Wij maken zeker reclame.

Vansteenkiste – Anzegem

Hallo GuySolutions,
Bedankt voor een correcte uitvoering.
In bijlage vindt u de beide papieren terug i.v.m. BTW attest en premie aanvraag.

Hans – Heule

Hey,
Zeer tevreden van de werken ! En supervlot ook !

Febe en Dempsey Lauwe

Dag Guy en Cecile,
Alvast bedankt. We zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken en de manier waarop, vriendelijk, proper werk en vooral minder lawaai. Ik zou iedereen GuySolutions@home aanraden.

groetjes Jacques en Linda – Avelgem

Topvakmanschap.

Toon – Izegem

Samen met vrouwke Cecile kwam Guy ter plaatse om de werf te inspecteren !
Guy deed de opmetingen, Cecile de PR.
Nog dezelfde avond en ter plaatse werd een glasheldere offerte opgemaakt van hoe ons huis in opbouw zou voorzien worden van een flinke isolatie-laag.
We spraken een datum af en zo geschiedde.
Daarnaast kregen we een grondige uitleg van de te krijgen premies, alweer bij monde van Cecile.
Ze hielp ons de premies aan te vragen.
Stipt op tijd en met de nodige zin voor perfectie, werd de isolatie aangebracht.
“Dat we noois meer te koed of te warme gaan eine”, hebben we dus aan deze warme mensen te danken.
Het premiegeld reeds op onze rekening, zou reeds kunnen volstaan om deze getuigenis voor te dragen.
Maar de stiptheid en het vakmanschap zijn dat evenzeer !
Dankjewel Cecile en Guy

Nancy – Lendele

Nooit meer té warm of té koud!