Binnenmuur isolatiepremie

Binnenmuur isolatiepremie

Voor BINNENMUURISOLATIE € 15 per m² via uw netbeheerder.
Sinds 2017 geniet u van een premie voor binnenmuurisolatie indien de werken zijn uitgevoerd door een gecertificeerd aannemer (certificaat nummer voor GuySolutions@home = BIM375).

Hoe wordt de premie aangevraagd?

Na uitvoering van de werken zorgt GuySolutions@home voor de nodige attesten en vraagt de premie online aan bij Fluvius (voormalig Infrax of Eandis).
Via GuySolutions@home, gecertificeerd aannemer (certificaat nummer BIM375), bekomt u gegarandeerd heel snel uw premiebedrag waarop u recht heeft.

Uw voordelen

GuySolutions@home is een gecertificeerd aannemer (certificaat nummer BIM375) met de nodige ervaring. Eerst wordt grondige studie gemaakt van de binnenmuur. Er wordt rekening gehouden met diverse bouwknooppunten om zo vochtproblemen en koudebruggen tot het minimum te herleiden.
Als Supafil Installateur (SEI). voor het product Knauf Supafil inblaaswol “CAVITY WALL 034 enTIMBERFRAME 034” wordt de inblaaswol professioneel verdeeld zodat u er het maximale rendement uithaalt.

Totaalrenovatiebonus voor wie minstens 3 investeringen uitvoert

De totaalrenovatiebonus in woningen komt bovenop de individuele premies die je via je distributienetbeheerder krijgt. Om aanspraak te maken op de totaalrenovatiebonus moet je binnen de vijf jaar investeren in drie of meer van de zeven volgende energiebesparende ingrepen: (lees meer) Benoveerpremie/totaalrenovatiebonus

Nooit meer té warm of té koud!